Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Αντιμέτωπη με έναν τεράστιο πτερόσαυρο


29/04/2012 (120)

Αν και ορισμένοι συγχέουν τους πτερόσαυρους με τους ιπτάμενους δεινόσαυρους, στην πραγματικότητα πρόκειται για διαφορετική οικογένεια ερπετών. Οι πτερόσαυροι δεν είναι πρόγονοι των πουλιών. Τα πουλιά πράγματι κατάγονται από τους δεινοσαύρους. Οι πτερόσαυροι όμως δεν επιβίωσαν από την εξάλειψη ζωής του Κρητιδικού, προ 66 εκατομμυρίων ετών.
Οι πτερόσαυροι ήταν τα πρώτα σπονδυλόζωα που πέταξαν, πολύ πριν τα πουλιά και τις νυχτερίδες, και τα μεγαλύτερα ζώα που μπόρεσαν ποτέ να πετάξουν. Όπως και οι δεινόσαυροι, οι πτερόσαυροι είναι μία από τις πιο επιτυχημένες περιπτώσεις της εξελικτικής διαδικασίας. Πρωτοεμφανίστηκαν στη διάρκεια του Τριαδικού, πριν από 215 εκατομμύρια χρόνια, και έζησαν ως το τέλος του Κρητιδικού, συνολικά 150 εκατομμύρια χρόνια. Κυρίαρχοι των αιθέρων, οι πτερόσαυροι εξαπλώθηκαν σε όλες τις ηπείρους και διαφοροποιήθηκαν σε μορφή και μέγεθος...

Καλλιτέχνης: Joe Jusko

THE WOMAN IS ART - Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ

4 σχόλια:

  1. Φίλτατε, η δουλειά που κάνετε είναι εξαιρετική!

    Πραγματικά εντυπωσιακή, θα έλεγα και σίγουρα πολύ μακριά από οτιδήποτε παρόμοιο έχω αντικρίσει! Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια! Συνεχίστε σε αυτό το επίπεδο και να είστε σίγουροι ότι η δουλειά σας θα αναγνωριστεί!

    Σας προσθέσαμε σαν προτεινόμενο site στο Comics Trades, όπως επίσης αναρτήσαμε και σχετικό διαφημιστικό banner.

    Σας ευχαριστούμε και για την δική μας προβολή!

    Να είστε καλά

    Με εκτίμηση

    Γ. Σ. Κοσκινάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια (νομίζω ότι μπορούμε να μιλάμε στον ενικό). Εσείς στο Comics Trades, κάνετε σπουδαία δουλειά εδώ και χρόνια. Εμείς τώρα αρχίζουμε και ελπίζουμε να βγουν αληθινές οι προβλέψεις σου περί αναγνώρισης!
      Ευχαριστούμε για την προβολή, ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά!
      Και, όπως λέει και ο adamsjim στο blog του Μικρού Σερίφη: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! (ένα σύνθημα που πολύ μου αρέσει αλλά πρόλαβε και το "κατοχύρωσε" εκείνος)!
      Καλή συνέχεια!

      Διαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

    Νομίζω ότι μπορούμε να μιλάμε στον ενικό, αφού χόμπι υπηρετούμε και κοινές προσπάθειες για την ανάδειξη του καταβάλουμε.

    Θεώρησε δεδομένη κάθε δυνατή συμβολή στην δουλειά σου, εκ μέρους μας. Εκτός της προώθησης του Woman is Art, το οποίο και θα παρουσιάσουμε σε ξεχωριστό άρθρο, αν υπάρχει οποιουδήποτε είδους βοήθεια που μπορεί να δώσει το Comics Trades(στοιχεία για τις γυναίκες των κόμικς ίσως), μη διστάσεις να μας την ζητήσεις. Επίσης, όποιο άρθρο ή εικόνα σου χρειαστεί από το αρχείο μας, μπορείς να την αναδημοσιεύσεις.

    Τέλος, με μια πρόταση συνεργασίας σε επίπεδο αρθρογραφίας. Αν το επιθυμείς(και σου βρίσκεται χρόνος φυσικά), όταν υπάρξει υλικό ή θέμα που θα μπορούσε να αναρτηθεί εκ μέρους σου στο Comics Trades, θα χαρούμε όλοι να το διαβάσουμε.

    Άποψη μας είναι ότι ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα, απ` ότι λειτουργώντας ατομικά. Το δεύτερο αυτό, απομονώνει τις προσπάθειες μας και τις περιθωριοποιεί.

    Συμφωνώ με το υπέροχο σλόγκαν του Παναγιώτη!

    ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, για όλους μας!

    Καλή δύναμη να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη αλλά και για την πρόταση συνεργασίας. Δυστυχώς, ο χρόνος μου είναι τόσο περιορισμένος που μετά βίας προλαβαίνω να ετοιμάζω τις αναρτήσεις για το THE WOMAN IS ART, οπότε δύσκολο να κάνω κάτι περισσότερο. Με τιμά, πάντως, η πρότασή σου.
      Φυσικά και είμαι υπέρ της άποψης για μια κοινή προσπάθεια...

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...