Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Η ατρόμητη Red Sonja


19/05/2022 (1110)

Σύμφωνα με δημοσίευμα του protothema.gr τα γυρίσματα του κινηματογραφικού reboot του Red Sonja, το οποίο ετοιμάζει η Millennium Media, θα γίνουν στη Θέρμη και πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα.
Η Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp, Ready Player One, Brave New World) θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία ως η ομώνυμη ηρωίδα. Η Jill Soloway θα σκηνοθετήσει από σενάριο που θα γράψει μαζί με την Tasha Huo. Οι Mark Canton, Courtney Solomon, Christa Campbell, Lati Grobman, Andrea Sperling, Yariv Lerner, Jeffrey Greenstein, Yunger, Les Weldon, Joe Gatta και Tanner Mobley θα έχουν χρέη παραγωγού. Οι Avi Lerner, Boaz Davidson, Trevor Short, Luke Lieberman, Nick Barrucci και Dorothy Canton θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού.
Οι Roy Thomas και Barry Windsor Smith είναι οι δημιουργοί του χαρακτήρα που έκανε το ντεμπούτο του τον Φεβρουάριο του 1973 στο 23ο τεύχος Conan the Barbarian για την Marvel Comics. Η τωρινή σειρά κόμικ της Red Sonja κυκλοφορεί από την Dynamite Entertainment. Το 1985 η ατρόμητη κοκκινομάλλα πολεμίστρια είχε μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη ενώ το 2000 συμμετείχε σ' ένα επεισόδιο της τηλεοπτική σειράς Conan the Adventurer.

THE WOMAN IS ART - Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...