Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Επιστρέψαμε!!!


02/05/2022 (1104)

Ναι, λοιπόν, είναι αλήθεια! Το "THE WOMAN IS ART" επέστρεψε!
Μετά από πολυετή απουσία, αποφασίσαμε να ανταποκριθούμε στα αιτήματα και τις παρακλήσεις των χιλιάδων αναγνωστών μας και να ξεκινήσουμε και πάλι να σας παρουσιάζουμε τα ομορφότερα κορίτσια που παρουσιάστηκαν ποτέ από ιστοσελίδα, παγκοσμίως!
Η επαναφορά μας θα γίνει σταδιακά, ξεκινώντας αρχικά με όσες παλιές μας αναρτήσεις είχαμε ετοιμάσει για εσάς αλλά ποτέ δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Και είναι αρκετές οι ευλογημένες!... Είχαμε διακόψει στην ανάρτηση Νο 1033 και αυτή που διαβάζετε είναι η Νο 1104. Έχετε να δείτε, δηλαδή, 71 ξεχασμένα κορίτσια μας, απ' όλες τις κατηγορίες!
Φυσικά, ταυτόχρονα, θα ανεβαίνουν και νέες αναρτήσεις, με καινούρια θέματα...
Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι βρισκόμαστε και πάλι εδώ. Ήδη, έχουν ειδοποιηθεί και τα κορίτσια μας να αφήσουν τις άλλες ασχολίες τους και να επιστρέψουν και αυτά στα πόστα τους, ώστε να σας προσφέρουμε και πάλι την όμορφη εκείνη πινελιά στην καθημερινότητά σας, εκείνη που σας έλειψε τα τελευταία χρόνια. Ένα από τα κορίτσια μας είναι και το παραπάνω, το οποίο αγχώθηκε λίγο περισσότερο απ' όσο έπρεπε με τα νέα της καθήκοντα και με το που κατέβηκε από το αεροπλάνο είχε ένα μικρό ατύχημα...

Καλλιτέχνης: Al Brule

THE WOMAN IS ART - Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...