Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Παρθένος - Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου


02/11/2013 (672)

Από 24 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου

Ζώδιο της Γης με κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή. Οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου είναι πρακτικοί, συντηρητικοί και σκέφτεσαι μ' ένα περίεργο τρόπο που λίγοι καταλαβαίνουν. Αγαπούν αυτό που κάνουν και θέλουν να απολαμβάνουν τα υλικά αγαθά. Το κυριότερο χαρακτηριστικό τους είναι η οργάνωση, θέλουν να βάζουν σε τάξη τα πάντα στη ζωή τους, ακόμα και τους στόχους που θέλουν να πραγματοποιήσουν. Είναι έξυπνοι, τους αρέσει να μαθαίνουν καινούργια πράγματα και δεν μπορούν να μισήσουν κανέναν ή να μην παρέχουν τη βοήθειά τους σε κάποιον, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές, να βγαίνεις οι ίδιοι χαμένοι. Φοβούνται να ρισκάρουν, γιατί θεωρούν πως δεν υπάρχει λόγος ή φοβούνται να απολαύσουν τη ζωή, γιατί δεν θέλουν να πληγωθούν και ίσως κάποια στιγμή, η ζωή τους να είναι μονότονη και χωρίς ενδιαφέρον.
Ο Παρθένος ανήκει στα ζώδια που τα χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια. Αλλά μπορεί να προσποιηθεί ότι είναι άρρωστος όταν δεν θέλει να πάει κάπου ή κάνει κάτι. Τότε έρχεται στην επιφάνεια το θεατρικό του ταλέντο. Είναι λεπτολόγος και απαιτητικός στην περιποίηση, το φαγητό, την εργασία και το ειδύλλιο.
Η εμμονή στη λεπτομέρεια κάνει τον Παρθένο να χάνει και τον χρόνο του και την ουσία της υπόθεσης.

Διάσημες προσωπικότητες στο ζώδιο της Παρθένου:
Ινγκριντ Μπέρκμαν, Χέρνυ Φορντ ΙΙ, Γκρέτα Γκάρμπο, Γκαίτε, Βασίλισσα Ελισάβετ Ι, Πρίγκιπας Αλβέρτος, Σοφία Λόρεν, Ηλία Καζάν, Λαφαγιέτ, Πήτερ Σέλλερς, Καρδινάλιος Ρισελιέ, Τζόζεφ Κέννεντυ, Λίντον Τζόνσον.

THE WOMAN IS ART - Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...