Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ζυγός - Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου


24/06/2012 (176)

23 Σεπτεμβρίου έως 22 Οκτωβρίου

Ο Ζυγός είναι το 7ο ζώδιο του ζωδιακού. Είναι το πρώτο από τα ζώδια του φθινοπώρου, γι αυτό και σηματοδοτεί την αρχή του. Ο Ήλιος διέρχεται από το ζώδιο του Ζυγού από τις 23 Σεπτεμβρίου ως τις 22 Οκτωβρίου, περίπου. Το γένος του ζωδίου είναι Αρσενικό και η ποιότητά του Παρορμητική. Στοιχείο του είναι ο Αέρας. Κυβερνήτης του Ζυγού είναι η Αφροδίτη. Εδώ, ο Κρόνος βρίσκεται σε έξαρση, ο Άρης και ο Πλούτωνας σε αδυναμία, ο Ήλιος σε πτώση.

Στοιχείο: Αέρας
Προτερήματα:Διπλωματικός, ρομαντικός, κοινωνικός, ιδεαλιστής
Μειονεκτήματα:Αφελής, ερωτύλος, φιλάρεσκος, αναποφάσιστος
Κυρίαρχος Πλανήτης: Αφροδίτη
Σύμβολο: Ζυγαριά
Απόφθεγμα: Σταθμίζω
Ευαίσθητα σημεία σώματος: Νεφρά
Λίθοι: Ζαφείρι, νεφρίτης
Φυτά: Μαργαρίτες, τριαντάφυλλα, λεύκες
Χρώματα: Έντονο ροζ, βαθύ μπλε
Ταιριάζει με: Υδροχόο, Κριό, Ταύρο

Θετικές Ιδιότητες του Ζυγού
Γοητευτική αρμονία που χαρίζει ευτυχία. Ήρεμος, ατάραχος χαρακτήρας. Ρομαντικός, διπλωμάτης, ιδεαλιστής. Καλλιεργημένο πνεύμα.

Αρνητικές Ιδιότητες του Ζυγού
Αναποφάσιστος, μνησίκακος. Επιπόλαιος, άστατος, ερωτόληπτος. Επηρεάζεται εύκολα. Εύπιστος, αμφιταλαντευόμενος ανάμεσα σε δύο άκρα.

Διάσημοι Ζυγοί: Ρίτα Χέϊγουορθ, Μόνικα Μπελούτσι,Μελίνα Μερκούρη, Μπριζίτ Μπαρντό, Κατρίν Ντενέβ, Σούζαν Σαράντον, Σιγκούρνι Ουίβερ, Ντόνα Κάραν, Χέδερ Λόκλιαρ, Λορέϊν Μπράκο, Φραν Ντρέσερ (η αμερικανίδα “Νταντά”), Σάρα Φέργκιουσον, Κέϊτ Ουίνσλετ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Κάθριν-Ζέτα Τζόουνς, Αλίσια Σίλβερστόουν, Πι-Τζέϊ Χάρβεϊ, Γκουέν Στεφάνι, Μάϊα, Τζόϊς Ευείδη, Μαρία Γεωργιάδου, Μαρίνα Σκιαδαρέση, Σαμπρίνα, Δήμητρα Αιγινίτη, Νίκη Ξάνθου.

THE WOMAN IS ART - Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...