Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Δίδυμοι - Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου


04/03/2013 (429)

Από 21 Μαίου έως 21 Ιουνίου

Κύρια χαρακτηριστικά του Δίδυμου είναι η εξυπνάδα και η εξαιρετική αντίληψη, η ομιλητικότητα, η ζωηράδα, η ευελιξία, η πειστικότητα, η ανυπομονησία για να μάθει πράγματα, η λογική σκέψη, οι κυμαινόμενες διαθέσεις, η αγάπη για την αλλαγή, τα ταξίδια και τα καινούργια πράγματα.
Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ικανότητα της επικοινωνίας καθώς και στις επαφές που μπορεί να έχει με τους άλλους ανθρώπους και δε μπορεί να ζήσει ούτε λεπτό, χωρίς αυτά. Έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα να απορροφά οτιδήποτε τον ενδιαφέρει, είναι ευαίσθητος και έχει ένα ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο πνεύμα. Είναι πολυμήχανος, συχνά ανακατεύεται με πολλά και διασκορπίζεται σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αφήνοντας πολλά από αυτά στη μέση.
Καλοί συνεργάτες, έχουν δίψα για μάθηση, πρωτοποριακές ιδέες, δεν τους αρέσει να φορτώνονται όμως με πολλές ευθύνες αν και γνωρίζουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν άνετα. Στην διαχείριση των χρημάτων τους είναι σπάταλοι, τους αρέσει να περνούν καλά, να διασκεδάζουν, να πηγαίνουν εκδρομές με τους φίλους τους, αφού για τους Δίδυμους ζωή σημαίνει ελευθερία κινήσεων, απόλαυση, διασκέδαση, χωρίς ευθύνες και υποχρεώσεις. Πράγμα λιγάκι δύσκολο για τα σημερινά δεδομένα αλλά φροντίζουν πάντα να ξεκλέβουν χρόνο για τον εαυτό τους και την καλοπέραση τους.
Στον έρωτα είναι άστατοι, δύσκολα μπαίνουν σε καλούπια, είναι όμως συναισθηματικοί και αν θέλει κάποιος να τους "κλέψει" την καρδιά, θα πρέπει να τους "κλέψει" το μυαλό πρώτα... Θέλουν ο σύντροφος τους να είναι εύστροφος, ανοιχτόμυαλος και μορφωμένος για να μπορούν να συζητούν τα πάντα μαζί του.

Στοιχείο: Αέρας
Προτερήματα: Προσαρμοστικός, πνευματώδης, επικοινωνιακός, δραστήριος
Μειονεκτήματα: Νευρικός, επιφανειακός, ασυνεπής, αδιάκριτος
Κυρίαρχος Πλανήτης: Ερμής
Σύμβολο: Οι Δίδυμοι
Απόφθεγμα: Επικοινωνώ
Ευαίσθητα σημεία σώματος: Χέρια, ώμοι, νευρικό σύστημα, αναπνευστικό σύστημα
Λίθοι: Σιτρίν (είδος χαλαζία), τουρμαλίνη, κεχριμπάρι
Φυτά: Λεβάντα, κρίνοι, μυρτιά, φτέρη
Χρώματα: Κίτρινο, ανοιχτό πράσινο
Ταιριάζει με: Παρθένο, Ζυγό, Τοξότη
Διάσημοι Δίδυμοι: Ανδρέας Μιαούλης, Ντέμης Ρούσος, Βίκυ Μοσχολιού, Ντίνος Ηλιόπουλος, Έρολ Φλιν, Χένρυ Κίσσιγκερ, Τζούντυ Γκάρλαντ, Ντιν Μάρτιν

http://www.womenonly.gr
http://www.zwdia-shmera.gr


THE WOMAN IS ART - Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...