Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Κριός - Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου


14/11/2012 (319)

21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου
Ο Κριός είναι το 1ο ζώδιο του ζωδιακού. Είναι το πρώτο από τα ζώδια της άνοιξης και σηματοδοτεί της έναρξή της.
Κύρια χαρακτηριστικά του Κριού είναι η θυελλώδης και παρορμητική φύση, η ηγετική ιδιοσυγκρασία, η τόλμη, η θέληση, η αυτοπεποίθηση, αλλά και η θρασύτητα, η φιλονικία, η εριστικότητα, καθώς και η έλλειψη λεπτότητας. Αγαπάει πολύ τις νέες εκκινήσεις σε διάφορους τομείς της ζωής του, δρα ταχύτατα και ενθουσιάζεται τόσο πολύ μ' αυτές, που δεν προσέχει αν είναι γερά τα θεμέλια του οικοδομήματος που χτίζει, ενώ συνήθως δεν έχει προηγηθεί συγκροτημένη σκέψη. Συχνά στη ζωή του παίρνει πολλά ρίσκα τα οποία μπορούν να τον ανεβάσουν πολύ ψηλά, αλλά και να τον ρίξουν πολύ χαμηλά.
Σε γενικές γραμμές ο Κριός πιστεύεται ότι είναι συμβατός με τα ζώδια του Λέοντα και του Τοξότη. Ωστόσο για να βρεθεί η απόλυτη συμβατότητα πρέπει να υπολογιστούν και οι ιδιαίτεροι παράγοντες που είναι διαφορετικοί σε κάθε άτομο και να βρεθούν οι αντίστοιχες συναστρίες.
Οι Κριοί γίνονται καλοί αθλητές, οριβάτες, γιατροί, ακόμα και αστροναύτες, στρατιώτες, ναύτες, πιλότοι, ηγέτες και πολιτικοί.

Διάσημοι Κριοί: Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Σάμιουελ Μπέκετ, Τσάρλι Τσάπλιν, Μάρλον Μπράντο, Μπίλι Χόλιντει, Βίνσεντ Βαν Γκονγκ, Χανς Κρίστιαν Αντερσεν, Μαργκαρίτ Νττιράς, Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ

THE WOMAN IS ART - Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...