Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Πρώτη νύχτα γάμου


17/05/2012 (138)

Η πρώτη σας νύχτα ως παντρεμένο ζευγάρι, μετά από μια γεμάτη συγκίνηση ημέρα που έγινε ο γάμος σας, μπορεί να είναι διαφορετική από ότι την φαντάζεστε. Κατ’ αρχήν αποδεχθείτε το γεγονός ότι μια νύχτα γάμου είναι ονειρεμένη μόνο στις ταινίες. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι νεόνυμφοι είναι εξουθενωμένοι από τη γαμήλια μέρα.
Πνευματικώς και σωματικώς η κατάστασή σας δεν είναι και η καλύτερη για να περάσετε την τέλεια νύχτα αχαλίνωτου sex της ζωής σας.
Αποβάλλετε λοιπόν όλη την πίεση που πιθανόν νιώθετε και χαλαρώστε. Κάντε ένα ντους ή ζεστό μπάνιο και φορέστε ρούχα βραδινής εμφάνισης που θα σας κάνουν να αισθανθείτε άνετα. Αν θέλετε να χαλαρώσετε λίγο, φτιάξτε ένα ποτό αν είστε στο σπίτι σας ή παραγγείλετε κάτι από το room service στην σουίτα σας.
Αφού όλα όσα χρειάζεστε είναι δίπλα σας, κρεμάστε το καρτελάκι Do not disturb έξω από την πόρτα σας και κατεβάστε το τηλέφωνο. Μην επιτρέψετε τίποτα και κανένα να σας ενοχλήσει.
Συζητήστε οι δυο σας, τις πιο δυνατές στιγμές του γάμου σας, όπως ο καθένας τις αντιλαμβάνεται και μοιραστείτε τα συναισθήματα που νιώθατε όλη μέρα.
Μην πιέζετε τις καταστάσεις και μη βιάζεστε να προχωρήσετε, ξεκινήστε τις τρυφερές στιγμές σας με ένα χαλαρωτικό μασάζ.
Αν το sex αυτή τη νύχτα δεν είναι το καλύτερο που σας έχει συμβεί μην ανησυχείτε, έτσι συμβαίνει τις περισσότερες φορές αυτή τη νύχτα για τα περισσότερα ζευγάρια. Έχετε μια ολόκληρη ζωή μπροστά σας.
Να θυμάστε πως ό, τι και να κάνετε την πρώτη νύχτα του γάμου σας, θα το θυμάστε μια ζωή, ακόμη και αν απλώς κοιμηθείτε αγκαλιά δίνοντας ένα γλυκό φιλί για καληνύχτα.
Και μην ξεχνάτε, το πρωί δεν τελειώνουν όλα, ίσα ίσα που αρχίζουν !!!
http://www.teleiosgamos.gr

Καλλιτέχνης: Alessandro Biffignandi

THE WOMAN IS ART - Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...